woensdag 26 juni 2013

De zoutstrooier.

Ik was er al een poosje naar op zoek..!Een simpel busje waar ik droge soda Ash en een beetje droge rijst in kan doen.Je gaat naar de Hema,geen zoutstrooier.De blokker dan?Ze verkopen van alles,meest dingen die een mens niet nodig heeft maar geen zoutstrooier.Zo kwam ik in tig winkels op zoek naar dat simpele busje maar nergens een zout strooier
Een leeg kruiden potje deed dienst maar jammer genoeg viel het dekseltje er regelmatig af!Andere potjes hadden allemaal veel te grote gaten....
Ach ik rommel maar wat aan....Vanmorgen ging ik maar eens naar de kookwinkel.Daar zullen ze er toch wel een hebben?Een heel schap vol zelfs!Allemaal heel trendy en hip en duur!!!Maar jammer genoeg niet eentje die ik wilde hebben . Het waren allemaal molens voor grof zout!
Gek werd ik er van mijn leven werd beheert door een simpele zoutstrooier!
Op weg naar huis wilde ik nog een poging wagen in de plaatselijke kringloop en daar stond die.Precies de bus die ik nodig had.
Nu staat de bus mooi te wezen naast mijn grote zoutstrooier die ik in de keuken gebruik.....en het mooie is dat het ding maar 80 cent koste en hij is nog nieuw ook.Kan ik weer rustig slapen vannacht!

wat kan het leven toch heerlijk zijn!