dinsdag 11 oktober 2011

zou ik de goede lapjes....

Wel bij me hebben?
As.Donderdag ga ik een dagje naar Breda.Een workshop''schilderen met lapjes''.Ik heb een mooie lijst gekregen met alles wat ik mee moet nemen...en dat is nou juist mijn probleem!Er moeten gebloemde of anderszins bedrukte stof meegenomen worden....Ik heb stapels stofjes maar allemaal zelf geverft.Natuurlijk heb ik ook wel eens een lapje gekocht maar ik moest toch lang zoeken voor ik dit stapeltje bij elkaar had.
Hoe kan ik nou van te voren weten welke lapjes ik over twee dagen wil gebruiken?

9 opmerkingen:

marjolijn zei

Oh ja, heel herkenbaar dit probleem. En dan neem je een tas vol mee, blijk je daar toch precies dat stofje nodig te hebben dat nog thuis in de kast ligt... Ik heb vrijdag en zaterdag ook cursus, ik zit voor hetzelfde dilemma. Uiteindelijk komt het meestal toch wel goed.
gr. Marjolijn

Aart zei

Dit probleem komt me bekend voor. De enige optie is later met je eigen stofjes aan de gang te gaan.
http://quiltaart.blogspot.com

Hanneke zei

Tja, dat wordt toch zoveel als je kan dragen meenemen en daar pas kiezen. Grappig...één van onze poezen lijkt precies op Jobje maar heet dan Streepje, natuurlijk vanwege het streepje wit op haar neus. Veel plezier donderdag!

Chriss-Cross zei

Hoi Marie-jette,
Ik ga donderdag ook en neem ook een stapel stofjes mee. Dus als je dat ene kleurtje nou net niet hebt, dan zoek je toch gewoon bij mijn voorraad!

Marrie-jette zei

Natuurlijk neem ik veel meer stof mee dan ik nodig heb...Nienke neemt ook nog een doos lapjes mee en zo komen we er met elkaar wel uit denk ik.Lekker ruilen of gewoon delen!Wat zijn mensen die quilten toch leuke mensen!

joke zei

Zeg, niet alleen quilters zijn leuke mensen.Bij andere textielcursussen gaat het (meestal)net zo. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar die heb je denk ik ook bij quilters.

Marrie-jette zei

Joke zo bedoelde ik het niet hoor!De mensen die ik tegen kom zijn heel gul en zelf heb ik er geen moeite mee om stof te delen.Dus als ik iets voor je kan betekenen?Ik heb vele stukken waar ik nooit meer aan toe kom.

Ineke zei

Herkenbaar probleem. Veel plezier!

Chriss-Cross zei

Nou, je had dus echt wel de juiste lapjes bij!
Het hippiemeisje is heel mooi geworden (de foto viel bij mijn dochters ook erg in de smaak)!