vrijdag 16 december 2011

polyestervliezen,lutrador.

Omdat ik de lutradorvliesen zo leuk vind om te verwerken en graag wil weten wat de mogelijkheden zijn, heb ik ze allemaal maar besteld....

Op deze manier kan ik met de heat gun en met de soldeerbout ook eens lekker prutten.
Waar ik ook heel blij mee ben is dat Lia op elk stuk een sticker met de naam heeft geplakt!Ik ga er eerst een stukje afknippen voor mijn materialenboek dan kan ik het later altijd terug te vinden.
Gaaf he?

7 opmerkingen:

Ineke zei

Wel ja, doe maar duur. Grapje, ik heb ze ong. ook allemaal. Die stickers zijn zeker makkelijk, die doen ze overal op en je hoeft niet te denken: wat is dat ook alweer?

Joke zei

Zeker handig die stickers, ik moet nog eens een systeem bedenken voor al die verschillende vliezen.
Ik wist niet dat er zoveel soorten Lutrador waren. Ik ken alleen de witte. Wat is eigenlijk het verschil met polyesthervlies?

Aart zei

Ja, erg makkelijk zijn die stikkers, omdat ik nog weleens spullen los aanschaf, rijst bij mij nog weleens de vraag wat wat is, goed idee om een materialen boek te maken.
http://quiltaart.blogspot.com

Christina Fokkema zei

Je hebt groot gelijk. Heerlijk toch al die vliezen, maar dat er zoveel waren wist ik echt niet.

marjolijn zei

Een materialenboek staat hier ook in de planning, want je krijgt steeds meer en dan weet je vaak niet meer wat het is. Zo'n sticker er op is ideaal!
gr. Marjolijn

Liesbeth Wessels zei

whow wat veel, ik kom niet verder dan 3 normale, 1 zilver, 1 goud, 1 extra dikke, Kun je een overzichtje maken zodat we allemaal mee genieten/leren ? groeten van liesbeth
PS ik heb nu een boek over lutradur uit de Quiltbieb.

Liesbeth Wessels zei

Ik heb zelf een overzicht gemaakt in plastichoezen voor foto (4 op 1 A4)
groeten van liesbeth