zaterdag 17 december 2011

Tekenen met de naaimachine

Nienke zei het al.....Doedels op stof....en ze heeft gelijk!Ik teken met gekleurt garen op stof en ik vind het zo gaaf om te doen!
Doedels teken ik mijn hele leven al,gewoon dingen tekenen die zo in me opkomen of dingen die ik zie.Je moet er niet over na hoeven denken.Je kijkt een poosje ergens naar en teken dan op je eigen manier na.Ik zie vaak dingen die ik mooi vind maar maak nooit iets precies na.Zo vond ik laatst een hele oude national geographic met prachtige onderzee plaatjes.Ik heb het op me laten in werken en een aantal tekeningen gemaakt die ik weer met strijkverf in kleurde.
Door alles door elkaar te gebruiken en gewoon maar te doen kreeg ik dus mijn blauwe werkje.
Inmiddels ben ik heel wat stapjes verder.Ik heb dit keer gekozen om met kleuren te gaan werken die er tegen overliggen,rode,oranje donker rose en okergele.


Op de laatste foto moet ik nog van alles naaien.Er zijn heel veel stukjes uitgeknipt en soms ook weer stukjes bijgeplakt.Zo weet ik later hoe ik het een en ander gedaan heb.
Ik ben nog een beetje aan het klooien met de maat van de foto's en ik weet ook nog steeds niet hoe ik een link moet plaatsen....Maar ik vind het bloggen erg leuk!

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Prachtig, wat een mooie kleuren! groeten van liesbeth

Ineke zei

Doedel jij maar lekker door. ik vind het prachtig!

Nienke zei

Link plaataen: woord selecteren, dan op het schakeltje drukken en in het opplopveld de url plakken. En verder ben ik helemaal stil van je prachtige doedels!!

Christina Fokkema zei

Op bloglovin lees je de nieuwste berichten eerst en je hebt veel geblogt deze week. Iedere keer zit ik hier vol bewondering te kijken hoe je dat toch allemaal doet. Af en toe een slabbetje kan ik dan niet zonder.