vrijdag 6 januari 2012

nieuwe naaimachine


Al een paar maanden was ik  er mee bezig......maar wat is het moeilijk om een nieuwe naaimachine uit te zoeken.Vooral omdat ik dacht aan een heel ander merk...Ik heb op een Bernina genaait en nagedacht...Maar weet je wat het is?Als je een ander merk kiest moet je echt opnieuw beginnen.Alles is net anders de voetjes die je erbij kocht passen niet en ik had best wat wat dingen die ik niet meer kon gebruiken.
Eigenlijk ben ik een Husqvarna fan.Voor mijn dochter heb ik er een gekocht en zelf naai ik al weer tien jaar op mijn Platinum.Ik kan er echt heel veel mee maar ik heb een naaimachine tik!Om de tien jaar wil ik gewoon een ander!

Nu ben ik dus in het bezit van een Sapphire 875Quilt en het is toch een tof ding....Met vrij naaien maakt hij zelf allemaal gelijke steekjes, mijn andere deed dat niet,dat moest ik zelf doen.
Mijn Platinum heb ik gehouden die gaat weer naar de kinderen.Onze oudste zoon vind naaien ook erg leuk en onze dochter dus ook.

5 opmerkingen:

Chriss-Cross zei

Wow, wat een mooi ding!
Tja, als je eenmaal een bepaald merk gewend bent en dat bevalt goed, waarom zou je dan voor iets anders kiezen?!
Veel plezier ermee, maar dat zal wel lukken, toch...

joke zei

Mooi naaimachine. En als hij met vrij naaien allemaal gelijke steekjes maakt, waarom zou je dan iets anders willen?
Groet,
Joke

yvon zei

Gefeliciteerd met je nieuwe naaimachine. Zelf ben ik een Janome fan maar dit lijkt me ook een super machine

Dea zei

Heerlijk, een mooie, nieuwe machine die gelijke ateekjes maakt! Veel plezier ermee!

Anoniem zei

De naaimachine ziet er mooi uit. Ik vind in de brochure van Husqvarna niets over gelijke steekgrootte bij vrij naaien. Weet jij of ik het ergens op internet kan vinden?
Alie