maandag 20 februari 2012

handwerkbeurs Zwolle

Behalve wat saaie maar noodzakelijke spulletjes als Soda-ash,kleurfix en wat klosjes garen had ik niks nodig op de beurs,dacht ik.....Ik wilde wel graag bij van de Moosdijk kijken en daar vond ik maar liefst vier verfboeken!Ik heb ze gelijk gekocht want verfboeken heb je nooit genoeg,toch!
Heel blij ben ik met het boek van Elin Noble,elke verfster zou dat boek in de kast moeten hebben.

Verder wilde ik twee mooie dunne katoene lappen verven die ik van een vriendin kreeg.

Omdat ik de lappen van licht naar donker wil verven bouwde ik een heel geval om de lap steeds met verf te begieten in de hoop dat het werkte.Toen het naar mijn zin was heb ik het hele zaakje in plastik gepakt en een nacht laten broeden.
Nu hangen de lappen buiten met minimaal resultaat...
Dit moet beter kunnen....


Ben er wel tevreden over eigenlijk!

7 opmerkingen:

Joke zei

Dat boek van Wendy Cotterill heb ik pas ook gekocht. Mooi boek!.
Ik ga een poging wagen dit bericht te plaatsen, maar ik zie dat jij ook de nieuwe woordherkenning hebt, dus dat zullen wel een paar pogingen worden.
2e poging
3e poging
4e poging

Janien zei

Hihi, ik dacht ook niks nodig te hebben van de beurs. Ook niet gelukt ;) Je hebt mooie boeken. En die blauwe lap vind ik ook mooi. Veel plezier met de boeken doorneuzen.
Groetjes Janien

marjolijn zei

die nieuwe woordherkenning heb ik uitgezet. Ik word er gek van, soms nauwelijks te lezen.
Maar je bent wel heel goed geslaagd met je boeken. Vooral dat boek van Elin Noble. Dat was boffen, is moeilijk aan te komen. En ja lappen zijn weer mooi!
gr. Marjolijn

Liesbeth Wessels zei

Deze boeken maken me erg nieuwsgierig. Zal eens op onderzoek uitgaan. Het was me zaterdag te druk bij de boekenstands. Wellicht in Deventer volgende maand. groeten van liesbeth

Hermie zei

verven is helemaal niet mijn ding,maar de lapjes zien er wel heel erg mooi uit. Dat is het leuke van zo'n beurs, er is voor elk wat wils.

Nienke zei

Ooooh ik zie boeken die ik nog niet ken :-) laat je horen hoe ze zijn? Boeken heb je heel lang iets aan, ook ter inspiratie dus je hebt groot gelijk! Veel plezier ervan en wij genieten wel weer van je experimenten!

Johanna Zweden zei

Ik bewonder mensen die verven, heb het een paar maal geprobeerd, maar nee, koop de stofjes wel, maar ik vind jou lap schitterend geworden, en ben eigenlijk een klein beetje jaloers, op je dat je het zo schitterend kan
groetjes joke en een fijne dag