vrijdag 20 april 2012

breiwerk

Het heeft me best wat moeite gekost om iets te vinden waar ik tevreden mee was.Uiteindelijk heb ik een breipatroon van Nienke gekregen en daar ben ik mee verder gegaan.

Omdat ik geen vloerbedekking in huis heb kon ik de sjaal niet zo goed spannen.Ik heb de sjaal kletsnat met heel veel waspinnen aan de waslijn gehangen met een zwaar gewicht eraan.
Mijn vriendin heeft wel vloerbedekking en ik ga de sjaal daar dus volgende week op nieuw spannen.

Het vest waar ik mee begon en zo goed als klaar was beviel me voor geen meter!Dus heb ik het hele zaakje weer uitgetrokken en ben ik weer terug bij af...Maar mijn dochter kwam samen met een vriendin van de week en zij wilde met liefde een vest voor me breien,is dat even geluk hebben?
Breien is wel heel prettig maar kost me veel moeite,zere handen,armen en zelfs mijn schouders worden zo stijf als een plank....Ik kan het wel maar .......

Marrie-Jette.

4 opmerkingen:

Joke zei

Mooie sjaal! Gaat haken niet beter, ik geloof dat dat minder belastend is voor je armen en schouders.

Marrie-jette zei

Joke daar kan je est eens gelijk in hebben...!Ik ga het eens proberen.Bedankt voor de tip!

Anoniem zei

Hoi Marrie-Jette,

Ik was net op Ravelry aan het rondneuzen en daar zag ik dat veel mensen hun breiwerk spannen op van die foam-achtige puzzelstukken. Je weet wel, van die grote vierkante voor kinderen. Even een paar aan elkaar leggen, breiwerk erop vastspelden en klaar... Dat gaat vast beter dan op de waslijn.

Nienke zei

Wat goed gelukt Marrie-Jette en wat jammer toch dat het je zeer doet... Lief van je dochter!