zaterdag 10 december 2011

detail

Ik vind het zo jammer dat ik met dit blog de foto 's niet kan vergroten.Op mijn weblog kon dat wel en ik keek er vaak naar.Om goed te kunnen bekijken wat er goed ging maar vooral om dingen te verbeteren of anders te doen.Ik heb nu een paar details op de foto gezet.Puur voor mijzelf maar iedereen mag meekijken.

8 opmerkingen:

Ineke zei

Gelukkig kan ik ze wel vergroten en dat doe ik ook altijd, ook van anderenm Ik vind het werkelijk prachtig wat je maakt.

Aart zei

Laatst kon het nog foto's vergroten, maar ineens was het afgelopen. Ik hou er al rekening mee als ik foto's maak, vaak op de dichtbij stand.
Je bent lekker bezig zie ik, het gaat mooi worden.
http://quiltaart.blogspot.com

Janny de Roo zei

Bij het plaatsen van de foto kan je wel in drie formaten aangeven hoe je de foto's wilt hebben, misschien moet je dat eens gaan uitproberen. Je werk is heel mooi en het zou jammer zijn, dat we er niet optimaal van kunnen genieten....

Joke zei

Ik dacht dat het er vanaf hing hoe groot de foto's zijn als je ze upload?
Als je ze aanklikt worden ze toch vergroot? Maar ik verklein ze zelf altijd omdat ik bang ben dat anders de capaciteit van mijn blog wordt overschreden en ik foto's moet gaan verwijderen om verder te kunnen.

janneke zei

Ik had al zitten turen om te kijken he je dit doet. Gelukkig nu details! Dank je.
Ook ik kan opeens de foto's niet meer vergroten.
Fijn te horen dat er meer zijn.

janneke zei

Ooh ja, vergeten te zeggen. Maar erg mooi!!!!

Christina Fokkema zei

ik ben wel heel nieuwsgierig hoe dit er in z'n geheel uitziet, want wat we hier kunnen zien is al vast prachtig.

Nienke zei

Fotos niet kunnen vergroten? Daar weet ik niks van? Als je er op klikt bedoel je? Even mailen? Want dat moet gewoon kunnen hoor, zal wel ergens een instelling zijn. Dit is weer prachtig. En ik vind het ook zo leuk om te zien dat je met dit materiaal zo goed kunt uitbeelden wat jij met potloden ook kan, fantasie doodels.